Armor

Op 11 mei 2010 kondigde Armor Group (Frankrijk) de overname van WECARE4 aan. Het bedrijf WECARE4 is in 1993 opgericht en producent van het eigen merk weCare en diverse private labels. Enkele jaren na de overname, in 2014, is de bedrijfsnaam WECARE4 aangepast naar ARMOR BV. De in Nederland en België zeer gevestigde merknaam weCare wordt aangehouden. Deze naam is na ruim 20 jaar immers een begrip onder trouwe ondernemers en consumenten.

logo-armor.png

Armor Group is een van de Europese leiders op het gebied van inzameling, hergebruik en verkoop van remanufactured inkjet cartridges. Al sinds de oprichting in 1922 in Nantes (Frankrijk), is Armor voorloper binnen haar branche: drukinkten. Armor is een van de eerste ondernemingen geweest die koolstoffolie en schrijfmachinelint produceerde, en vervolgens inkjet- en lasercartridges. Met de overname van WECARE4 werd Armor Europees marktleider voor de drie belangrijkste productlijnen voor nieuwe generatie cartridges (toner, new-built en remanufactured inkjet).

Armor is als onafhankelijke partner van printerfabrikanten tegenwoordig in staat om een optimale alternatieve oplossing te bieden, ongeacht het printermerk, de printerdefinities en het aantal geprinte pagina’s of karakters. Als Europees leider investeert en innoveert Armor continu om nieuwe oplossingen te bieden die zowel tegemoet komen aan de economische eisen, als aan de steeds groter wordende ecologische eisen, wat een overtuigde inzet voor duurzame ontwikkeling inhoudt.

Voor meer informatie bezoekt u de site van Armor bv: www.armor-print.com