Ontdek uw printvoordeel via onze weCare App

Appstore Google play

weCare biedt een alternatieve keuze

De aanschaf van een merk printer lijkt u te verplichten ook dit merk cartridges te kopen. Bij weCare vinden we de keuze uit 1 eigenlijk geen keuze. Daarom biedt weCare u een alternatieve keuze: kwalitatieve inkt- en tonercartridges die bijdragen aan het milieu en vaak meer printen tegen een lagere prijs.

weCare biedt u de keuze uit een ongekend assortiment cartridges: compatibel met alle actuele printers. Met ruim 20 jaar ervaring is weCare een specialist met een hoog kennis- en kwaliteitsniveau. Producten die in ons assortiment worden opgenomen zijn getest in diverse stadia van het productieproces. Vandaar dat weCare op al haar cartridges 100% garantie geeft.

Lees meer ┬╗

Een bewuste keuze: tonercartridges van weCare

Toner Cartridges

Kiest u voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering? Met de keuze voor weCare kiest u niet alleen voor een beter milieu maar ook voor een aantrekkelijkere prijs. Dat is makkelijk verdiend!

Lees meer ┬╗

Nieuws

Versterking team ARMOR

ARMOR is in beweging. Onlangs is er definitief overgestapt van de vertrouwde naam WECARE4 naar de naam ARMOR bv. Tegelijkertijd wordt het Nederlandse team uitgebreid met twee nieuwe mensen. ARMOR stelt ze graag voor. lees meer »

Definitieve naamswijziging WECARE4

Bijna 6 jaar geleden, in mei 2010, werd cartridgespecialist WECARE4 overgenomen door de Franse multinational ARMOR. WECARE4 is onder eigen naam blijven opereren maar daar komt nu verandering in. lees meer »