Ontdek uw printvoordeel via onze weCare App

Appstore Google play

weCare biedt een alternatieve keuze

De aanschaf van een merk printer lijkt u te verplichten ook dit merk cartridges te kopen. Bij weCare vinden we de keuze uit 1 eigenlijk geen keuze. Daarom biedt weCare u een alternatieve keuze: kwalitatieve inkt- en tonercartridges die bijdragen aan het milieu en vaak meer printen tegen een lagere prijs.

weCare biedt u de keuze uit een ongekend assortiment cartridges: compatibel met alle actuele printers. Met ruim 20 jaar ervaring is weCare een specialist met een hoog kennis- en kwaliteitsniveau. Producten die in ons assortiment worden opgenomen zijn getest in diverse stadia van het productieproces. Vandaar dat weCare op al haar cartridges 100% garantie geeft.

Lees meer »

Een bewuste keuze: tonercartridges van weCare

Toner Cartridges

Kiest u voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering? Met de keuze voor weCare kiest u niet alleen voor een beter milieu maar ook voor een aantrekkelijkere prijs. Dat is makkelijk verdiend!

Lees meer »

Nieuws

Test Consumentenbond onderbouwt claim weCare

Geen OEM cartridge maar 'the best of the rest'. Hiermee promoot ARMOR haar eigen merk weCare. Deze claim wordt nu onderbouwd door een recente test van de Consumentenbond waarbij weCare als beste alternatief is getest. lees meer »

Reactie ARMOR op geblokkeerde HP printers: met onze cartridges geen probleem

Het is al langer bekend. OEM’s die er alles aan doen om de werking van alternatieve cartridges in hun printers te hinderen. Meestal werd dit aan de hand van patenten gedaan maar nu wordt er steeds meer gebruik gemaakt van zogenaamde "firmware" updates en aanpassingen in de software van de printer. ARMOR reageert op de berichtgeving in de afgelopen dagen over blokkade van diverse HP printers. Dit vraagt namelijk om enige nuancering. lees meer »